Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка до пленарного засідання 11 сесії Теплицької селищної ради

Дата: 21.09.2021 16:56
Кількість переглядів: 951

20-21 вересня 2021 року в рамках підготовки до пленарного засідання 11 сесії Теплицької селищної ради, проведення якого заплановане на 24 вересня 2021 року, відбулися засідання постійних комісій селищної ради.

У ході роботи депутати профільних комісій ознайомилися з  питаннями порядку денного 11 сесії  та, заслухавши роз’яснення розробників проєктів рішень, погодили внесення на розгляд пленарного засідання сесії понад 30 питань, напрацювавши чимало пропозицій та зауважень до них.

 

Проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Теплицької селищної територіальної громади», яке напрацьовано робочою групою по реорганізації старостинських округів, детально розглянула постійна комісія з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту. З правками та доповненнями проєкт рішення рекомендовано винести на розгляд пленарного засідання. Також депутати рекомендували внести на розгляд 11 сесії ще 2 додаткові питання – звернення депутатів Теплицької селищної ради до центральних органів виконавчої влади щодо недопущення підвищення тарифів для населення та необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році. Ці звернення ініційовані фракцією політичної партії «Європейська солідарність» у Теплицькій селищній раді.

 

Потужний блок із понад 40 питань опрацювала постійна комісія з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики. Частину проектів рішень комісія рекомендувала на розгляд 11 сесії. Найбільш дискусійні питання повернула на вивчення та доопрацювання.

 

На спільному засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності та приватизації та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження розглянуто бюджетні питання та питання функціонування комунального майна. Загалом це 8 питань, які рекомендовано на розгляд 11 сесії селищної ради.

Також присутні на спільному засіданні постійних комісій заслухали інформацію селищного голови Р.І.Трамбовецького щодо ситуації із захворюваністю в Теплицькій ТГ на коронавірусну інфекцію та директора КНП "Теплицька міська лікарня", депутата селищної ради І.Ф.Красиленка щодо окремих питань функціонування медичного закладу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь