Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка до пленарного засідання 4 сесії Теплицької селищної ради

Дата: 04.02.2021 15:11
Кількість переглядів: 1443

Фото без опису

3 лютого 2021 року в рамках підготовки до пленарного засідання четвертої сесії Теплицької селищної ради, проведення якого заплановане на 5 лютого 2021 року, відбулися засідання всіх постійних комісій селищної ради.

У ході роботи депутати профільних комісій ознайомилися з питаннями порядку денного сесії та, заслухавши роз’яснення розробників проєктів рішень, обговоривши фінансові показники, юридичні особливості та інші аспекти поданих документів, погодили внесення на розгляд пленарного засідання сесії понад 50 питань, напрацювавши чимало пропозицій та зауважень до них.

 

Потужний блок із 20 питань опрацювала та рекомендувала на розгляд 4 сесії селищної ради постійна комісія з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності та приватизації. Здебільшого це бюджетні питання та питання функціонування комунального майна.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

На спільному засідання постійних комісій з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження; прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту; благоустрою, житлово-комунального господарства, охорони природи, санітарно-епідеміологічного благополуччя розглянуто 15 питань, які стосуються правового характеру, внесення змін та затвердження селищних програм, виготовлення проектно-кошторисних документацій, тощо. Також депутати рекомендували внести на розгляд сесії ще 2 додаткові питання:

- Про конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Теплицької селищної ради «Теплицький Центр первинної медичної допомоги»

- Про звернення депутатів селищної ради до центральних органів влади щодо ситуації з підвищення тарифів на енергоносії для суб’єктів господарювання.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

Окремий блок питань, загалом їх 17, – опрацювала та рекомендувала на розгляд сесії постійна комісія з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь