Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання порядку денного пленарного засідання 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання

Дата: 31.01.2021 17:55
Кількість переглядів: 1315

1. Про звіт щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку Теплицької  територіальної громади за 2020 рік

 

2. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Бджільнянської сільської ради за 2020 рік

 

3. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Залузької сільської ради за 2020 рік

 

4. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Комарівської сільської ради за 2020 рік

 

5. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Маломочульської  сільської ради за 2020 рік

 

6. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Погорільської сільської ради за 2020 рік

 

7. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Сашанської  сільської ради за 2020 рік

 

8. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Степанівської сільської ради за 2020 рік

 

9. Про затвердження звіту про виконання Теплицького селищного бюджету за 2020 рік

 

10. Про затвердження Комплексної оборонно-правоохоронної Програми Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки.

 

11. Про затвердження Програми щодо поліпшення водопостачання та водовідведення на території Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки

 

12. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №84 «Про затвердження Програми благоустрою територій населених пунктів Теплицької  територіальної громади на 2021 рік»

 

13. Про затвердження Програми фінансової підтримки Організації ветеранів Теплицької територіальної громади на 2021-2024 роки.

 

14. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво огорожі сміттєзвалища на території Теплицької селищної ради Вінницької області (смт Теплик)»

 

15. Про передачу функції замовника та проектно-кошторисних документацій відділу житлово-комунального господарства, містобудування і архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради

 

16. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 р. №46 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2021 рік» (02538000000)

 

17. Про участь Теплицької селищної ради у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

 

18. Про створення комісії по інвентаризації газових мереж, які були збудовані за кошти місцевих бюджетів і жителів громади.

 

19. Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 09.12.2020 р. №28 «Про затвердження Плану діяльності Теплицької селищної ради з підготовки регуляторних актів у 2021 році»

 

20. Про  затвердження тарифів на платні соціальні послуги

 

21. Про затвердження Порядку розроблення місцевих цільових програм, фінансування, моніторингу та звітності про їх виконання

 

22. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Теплицької селищної ради

 

23. Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників комунальної установи Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

 

24. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту в новій редакції комунальної установи Теплицької селищної ради «Теплицький методичний кабінет».

 

25. Про припинення діяльності комунальної установи Теплицької селищної ради «Теплицький методичний кабінет» шляхом ліквідації.

 

26. Про прийняття житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами в комунальну власність територіальної громади селища Теплик Вінницької області

 

27. Про здійснення державно-приватного партнерства та підготовку до проведення конкурсу із визначення приватного партнера щодо проекту «Створення музейно-виставкового комплексу «Обереги пам’яті»»

 

28. Про заміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального підприємства Теплицької селищної ради «Розвиток» в новій редакції

 

29. Про передачу майна з балансу загальноосвітніх шкіл на баланс Комунального підприємства «Житлокомунсервіс-Т».

 

30. Про включення об’єкту комунальної власності до Переліку першого типу, що підлягає передачі в оренду на аукціоні

 

31. Про затвердження акту приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної власності у комунальну власність

 

32. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам

 

33. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам

 

34. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам.

 

35. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  передачі в оренду для спільного користування громадянам

 

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будівель, господарських споруд із земель комунальної власності Теплицької селищної ради.

 

37. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності Теплицької селищної ради.

 

38. Про припинення права користування земельною ділянкою та розірвання договору оренди на земельну ділянку гр. Бишок М.І., яка розташована на території Теплицької селищної ради

 

39. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у оренду, для спільного користування громадянам на території Теплицької селищної ради

 

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність Теплицької селищної ради.

 

41. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із нормативно-грошової оцінки земель населеного пункту села Росоша Теплицької селищної ради (Росошанська сільська рада)

 

42. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із нормативно-грошової оцінки земель населеного пункту села Кам’янки Теплицької селищної ради (Росошанська сільська рада)

 

43. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із нормативно-грошової оцінки земель населеного пункту села Кожухівка Теплицької селищної ради (Росошанська сільська рада)

 

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель резервного фонду комунальної власності Теплицької селищної ради.

 

45. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність громадянам на території Теплицької селищної ради.

 

46. Про поновлення дії договору оренди землі, укладеного між Теплицькою селищною радою та ФОП Цимбалюк Г.В.

 

Додаткові питання:

47. Про передачу майна з балансу Комунального закладу Теплицької селищної ради «Степанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» на баланс Комунального підприємства «Розвиток»

 

48. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №79 «Про затвердження Програми соціальної підтримки жителів Теплицької  територіальної громади на 2021 рік»

 

49. Про конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Теплицької селищної ради «Теплицький Центр первинної медичної допомоги»

 

50. Про звернення депутатів Теплицької селищної ради Гайсинського району Вінницької області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП, щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу та електроенергію

 

51. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь