Соціальний супровід сімей військовослужбовців

Дата: 03.09.2024 08:32
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Військовослужбовець, який повернувся (прибув) із зони збройного конфлікту, може мати небажані спогади про війну, мати проблеми з адаптацією до мирного життя. Соціальна робота покликана забезпечити справедливе, поважне та гуманне ставлення суспільства до Захисників та Захисниць України, які відстоюють принцип цілісності держави, захищають її території та кордони.

Комунальний заклад «Центр соціальних служб Теплицької селищної ради» відвідав сім’ї військовослужбовців: с. Залужжя - 25.06.24;  с. Удич - 16.07.24; с. Стражгород - 20.08.24 та 28.08.24 року. 

Загалом відвідано та проінформовано 67 сімей.  Під час відвідувань, фахівцями центру проведено консультації щодо: комунікації в сім’ї, підтримки власних ресурсів в поточних умовах та підтримки один одного, надано інформації з питань соціального захисту, психосоціальної підтримки Захисників та Захисниць України та сімей,  в яких військовослужбовці зникли безвісти, чи знаходяться у полоні, членів сімей Захисників, які внаслідок поранень, контузій, каліцтва одержаних під час захисту Батьківщини, виконання обов’язків військової служби отримали інвалідність. Визначено питання, які потребують першочергового вирішення у життєвій ситуації ветерана та членів його сім’ї, відповідно до їхньої важливості та терміновості.

Завдяки підтримці ГО "Вільні та вірні", кожній родині та військовослужбовцям, які перебували у відпустці надана гуманітарна допомога: засобами гігієни, постільної білизни, посудом, ковдрами та чоловічим одягом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних