До 6 річниці утворення служби ПОГ

Дата: 29.05.2024 11:43
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

28.05.2024 року з нагоди шостої річниці утворення служби поліцейських офіцерів громади та за ініціативи поліцейських офіцерів Теплицької громади й участі працівників служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту Теплицької селищної ради, для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, було організовано екскурсійну поїздку до Уманського Національного дендрологічного парку «Софіївка» Черкаської області.

Під час екскурсії діти мали змогу познайомитися з історією створення парку, пропливти найдовшою  підземною річкою Європи, покататися на катері. По завершенню поїздки кожна дитина отримала цінні подарунки та солодощі. Учасники святкового дійства отримали багато позитивних вражень.

Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості.

Висловлюємо найтепліші слова подяки за надану спонсорську допомогу поліцейським офіцерам громади: Базалуку Сергію Олександровичу та Пустовіту Роману Сергійовичу.

Дякуємо за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем дітей нашої громади. Вітаємо з професійним святом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних