Сьогодні Україна відзначає прекрасне свято - День матері

Дата: 12.05.2024 01:50
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Шановні краяни! Сьогодні Україна відзначає прекрасне свято - День матері. І на жаль, цього року воно знову затьмарене війною, болем та сльозами.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають, як завмирає воно, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Шановні матері, доземний уклін Вам за те, що виховали захисників і захисниць, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, боронять країну. Ми ніколи не збудемо подвигу ваших дітей! Ваші сини, не озираючись назад, знаючи всі небезпеки, пішли захищати Україну. Вони є прикладом мужності для молоді і багатьох дорослих людей. Завдяки таким захисникам Україна сьогодні тримається, обороняється і живе.

Особливо хочу звернутися до матерів, які не дочекалися своїх синів з війни. Ваші діти – Герої, ми пам‘ятаємо про кожного. Ми щодня боремося, щоб та найвища плата, яку віддали Ваші сини, не була даремною.

У День Матері хочеться сказати слова глибокої вдячності усім нашим жінкам, які поряд з чоловіками на фронті, які займаються волонтерством, які завжди підтримують своїх дітей, коханих, рідних та близьких.

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним, навіть сильним воїном, стояла жінка – його мама. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя.

Ми віримо і впевнені, що Україна обов’язково Переможе, і в Україні відновиться мир.

Сьогодні молитви мільйонів українських мам невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну дитину. Я схиляю голову перед усіма матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

Усі наші перемоги, то найбільше щастя для наших мам. Наш біль, то їхній найбільший біль. Материнське серце завжди болітиме, не дивлячись на те, скільки років дитині – 5, 18 чи 40. Адже доки в нас є мама, то ми ще діти.

Друзі, цінуйте кожну мить! Бо завжди не вистачить одного дзвінка, однієї розмови, однієї зустрічі… Обов’язково знайдіть час, щоб прийти до мами.

У цей день хочу побажати усім мамам міцного здоров’я, злагоди у сім’ях, опіки і благодаті Вам від Богородиці!

Якнайшвидшої Української Перемоги нам усім.

 

З повагою

селищний голова Руслан ТРАМБОВЕЦЬКИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних