Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Клас безпеки у Бджільнянській філії

Дата: 17.04.2024 10:28
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

У зв'язку зі складною ситуацією в країні, де збереження безпеки дітей є вельми актуальним завданням, особливо відчутним у часи війни, створення безпечного навчального середовища для учасників освітнього процесу у закладах освіти стає важливим пріоритетом держави. У цьому контексті, у Бджільнянській філії І-ІІ ступенів опорного закладу "Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №2", була проведена успішна робота щодо дооблаштування "Класу безпеки". Це досягнення стало можливим завдяки великому бажанню, ентузіазму та наполегливій праці всього колективу закладу, а також за підтримки фінансового внеску ГО "МИ-ВІННИЧАНИ" та сім'ї Володимира і Галини Гуменюків.

Клас безпеки був облаштований відповідно до рекомендацій Міністерства освіти та науки щодо створення та забезпечення функціонування класів безпеки у навчальних закладах. У цьому класі організовано сім зон, які включають зону перегляду відеоуроків та презентацій, пожежної безпеки, мінної безпеки, безпеки життєдіяльності, домедичної допомоги, ігрову зону та зону психологічного розвантаження. Усе обладнання відповідає вимогам Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти і забезпечує безпеку для учнів.

Цей ініціативний крок також підкріплено фінансовою підтримкою, яка дозволила придбати сучасне обладнання та матеріали для навчання. Педагогічний колектив, батьківський комітет та учні активно долучилися до цього процесу.

Нещодавно клас безпеки відвідали представники відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради, а також представники служби цивільного захисту та поліції. Офіцери надали необхідні матеріали та інформацію з безпеки.

Клас безпеки надає школярам можливість отримати необхідні знання та навички для правильної поведінки в небезпечних ситуаціях, зокрема у ситуаціях пожежної небезпеки, безпеки на дорозі, виявлення вибухонебезпечних предметів та інших ситуаціях.

Віримо, що отримані знання та практичні навички допоможуть зберегти життя наших дітей у небезпечних ситуаціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь