Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Теплицька громада провела в останню земну дорогу Захисника України Сергія Касімова

Дата: 07.03.2024 18:29
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Сьогодні ще один синьо-жовтий стяг замайорів над свіжою могилою в Теплицькій громаді... Ще одна молода жінка стала вдовою… Ще одна мати поховала сина… Кривава війна, розв'язана росією, забрала життя ще одного Воїна, Захисника, жителя села Комарівка – Сергія Миколайовича Касімова.

Народився Сергій 5 липня 1992 року. Проживав в селі Комарівка, там закінчив школу, після якої продовжив навчання в Теплицькому аграрному ліцеї. Шукав себе в різних професіях: працював і в ресторанній сфері, і на будівництві. Здобув досвід у військовій справі - був учасником АТО.

5 березня 2022 року без вагань сміливо став на захист України. Служив головним сержантом 14 штурмової бригади оперативного призначення «Червона Калина» військової частини 3028 Національної Гвардії України.

Кожен день бойової служби – це великий ризик для життя і, разом з тим, величезна відвага і патріотизм. Сергій разом з побратимами мріяв про Перемогу, швидше повернутися до рідного дому й обійняти своїх – маленького сина та молоду дружину. Здавалося б, попереду ще довге і щасливе життя, багато планів на майбутнє. Але безжальна російська війна забрала все. Життя Воїна ворог обірвав 3 березня 2024 року в районі населеного пункту Вербове, Пологівського району Запорізької області.

Ще один наш земляк, що воював за мир та свободу України, пішов до лав Небесного війська, виконавши на землі бойове завдання, віддавши своє життя за Україну. Він до останнього подиху був вірним Українському народу…

Тяжка, невимовна, велика і непоправна втрата для родини, нашої громади та всієї України.

Без надійної підтримки та опори залишились син, дружина та мати. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в їхніх душах.

Сумуємо усією громадою та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви дадуть сили пережити гіркоту втрати і родинне горе. Ніколи не пробачимо окупантам за те жахіття та біль, які вони принесли на нашу землю…

Жалобна хода пройшла від дому захисника до місцевого кладовища. Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив Герой, який загинув за Україну – Касімов Сергій Миколайович.

Дякуємо Герою за боротьбу та незламність. Нехай в мирі спочиває твоя добра та щира душа. Вічна пам’ять тобі, Сергію Миколайовичу.

Пам’ятаймо про ціну нашого мирного життя в тилу. Не забуваймо ні на хвилину, що там, де в очі дивиться смертоносна війна і лізе кацапська сарана - стоїть чиясь дитина, чиясь частинка серця і душі... Пам’ятаймо…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь