Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставка живопису Івана Одноочка «ДВАНАДЦЯТЬ АНГЕЛІВ МОЇХ»

Дата: 22.02.2024 08:42
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

19 лютого 2024 року у фоє КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» відбулося відкриття персональної виставки живопису Івана Одноочка «ДВАНАДЦЯТЬ АНГЕЛІВ МОЇХ».

19 лютого 1959 року народився Іван Михайлович Одноочко в с. Орлівка Теплицького району де живе й нині.

Закінчив Вінницький педагогічний інститут. Працював викладачем фізики, математики, музики, інформатики та образотворчого мистецтва в рідному селі.

Іван Михайлович отримав талант художника у спадок від батька, а ще неймовірну здатність розпізнавати прекрасне в буденних речах і передавати відчуття тієї краси іншим. На створення пейзажів майстра надихають знайомі з дитинства Орловські краєвиди, створити натюрморт спонукають звичайні побутові предмети, а на нинішню персональну виставку живописець вперше представив ангелів. Їх рівно дванадцять, всі вони різні, але однаково дивовижні: «Скорботний ангел» і «Міський ангел», «Білий ангел» і «Домашній ангел», «Ангел зі зламаним крилом» і «Подільська Мадонна». Виставкову експозицію складають 37 творів написаних за останні 10 років.

Не лише в живописних полотнах знаходить відображення романтична душа Івана Михайловича, прекрасною поезією дивує він найближчих людей. Часом у вільну хвилину бере до рук гітару, добирає до своїх віршів мелодії і стають вони легкокрилими піснями. На відкритті виставки ми мали можливість милуватися і піснями, і віршами у виконанні автора, а ще поспілкуватися з ним та привітати з днем народження.

Презентацію відвідав селищний голова Руслан Трамбовецький, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради Наталія Вербовата, колишні колеги: Микола Копач і Людмила Дишленко, аматори КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» Олег Гарда і Тетяна Бондурівська, керівник літературного об’єднання «Дивослово» Тетяна Приймасюк, знайомі та друзі.

Запрошуємо тепличан та гостей громади відвідати виставку, яка буде експонуватися протягом місяця!

Сподіваємося, що поціновувачі мистецтва матимуть гарну нагоду познайомитися з творами Івана Одноочка, в яких динаміка композиції, зміст і колорит не залишать нікого байдужими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь