Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову страшна звістка з фронту - в бою за Україну загинув Споран Андрій Степанович

Дата: 17.02.2024 12:35
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Знову страшна звістка з фронту. В бою за Україну загинув житель нашої громади Споран Андрій Степанович, 08.02.1994 р.н. - навідник механізованого відділення військової частини А0686.

Життя Воїна трагічно обірвалося 15.02.2024 року поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

Андрій народився в селі Стратіївка Чечельницької громади. З Тепличчиною пов'язав своє життя після одруження з тепличанкою Іриною Мельничук.

Війна для Андрія розпочалась ще в 2019 році. З тих пір постійно в боях, мав багато поранень. Він не раз бачив пекло на землі. Стомлений, але незламний Воїн говорив "а хто, якщо не ми, така в нас доля - захищати Україну". Надзвичайно позитивний, добрий, щирий і відповідальний. Він мріяв після війни, точніше - після Перемоги, повернутись до мирного сімейного життя, мріяв про дітей. Не судилося - війна в нього відібрала все.

Йому 8 лютого виповнилося лише 30 років. Він зустрів їх в окопах під обстрілами. Йому не судилося вийти з того бою. 15 лютого, виконуючи свій військовий обов'язок, відданий військовій присязі та Українському народу, захищаючи його до останнього подиху, в бою за Україну, її свободу і незалежність, солдат Споран Андрій Степанович загинув.

Невимовний і нестерпний біль розриває душу і серце. І сил боротися з тим болем просто немає. Скільки життів і доль зруйнували ці кляті московити... і скільки ще зруйнують - відповіді немає. І від цього ще більше жахає.

Але маємо бути сильними заради Андрія і всіх, хто загинув у цій клятій війні. Ми не маємо права опускати руки, маємо боротися кожен на своєму місці, як боролись вони, тепер вже Воїни Небесного війська. Як казав Андрій: "така в нас доля - захищати Україну".

Дякуємо тобі, хлопче, за твій подвиг, низький уклін за захист, що маємо можливість жити під українським небом. Ти все зробив, щоб захистити Україну. Вічна слава тобі і пам’ять, Герою.

Теплицька громада схиляє голови у глибокій скорботі та висловлює щиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Андрія Степановича. Нехай Господь допоможе перенести важкий біль втрати рідної та близької людини.

Інформацію про день та час, коли зустрічатимемо Героя на рідній землі, повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних