Привітання селищного голови з Новим роком

Дата: 31.12.2023 19:06
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Шановні жителі Теплицької громади!

Прийміть щирі вітання з Новим 2024 роком!

Ми з вами прожили ще один дуже важкий рік війни, сповнений болю та втрат, сподівань та розчарувань. Водночас це був рік сили та незламності, надії та віри - саме вони не дали нам опустити руки і впасти духом. Кожен з нас сьогодні бере участь у цій війні, хтось безпосередньо зі зброєю в руках, хтось волонтерством, хтось своєю працею, але всі ми прагнемо якнайшвидшої перемоги та довгоочікуваного миру і спокою в нашій країні.

Тому сьогодні, вітаючи всіх Вас з прийдешнім Новим 2024 роком, бажаю, щоб для всіх він став Роком Перемоги, і не тільки у війні над агресором, а перемоги добра над злом у всіх справах.

Безмежно вдячний нашим захисникам і захисницям, які продовжують боронити цілісність та незалежність країни і зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас далеко від рідного дому.

Ми згадуємо кожного Воїна, який віддав своє життя, захищаючи нашу країну. Наша скорбота та пам’ять про них завжди залишатимуться у наших серцях.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми стали ще сильнішими.

Дякую кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що зі щирою душею прихистили тих, хто втратив домівку, постійно допомагаєте нашим Збройним Силам, тримаєте тил та не залишили Україну.

Дякую усім, хто своєю щоденною працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашої громади протягом цього року, хто забезпечував життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій.

Сподіваюсь, що наступний 2024 рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками і звершеннями. Бажаю кожному міцного здоров’я, віри в краще майбутнє, спільно знаходити красу в маленьких радощах та сили в об’єднанні, бо саме в цьому наша міць.

Просімо у Бога захисту для наших Воїнів, щоб всі вони повернулися здоровими і неушкодженими, а на полі битви їх оберігав Ангел-охоронець. Добра, світла й тепла – кожній домівці! Радості і захисту – нашим дітям!

Перемоги над ворогом!

Слава Україні!

 

З повагою

Селищний голова   Руслан Трамбовецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних