Сьогодні Теплицька громада провела в останню земну дорогу Захисника України - Сергія Щербака

Дата: 03.11.2023 16:08
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Війна, руками росіян безжально знищує все живе і неживе. Їй байдуже на стать, вік, статус, переконання. Вона продовжує толочити брудним москальським чоботом все українське. Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, батька, чоловіка чи брата… Тих, хто заради нас пожертвував найдорожчим - своїм життям. Дикий хижий звір, який цинічно називав себе старшим братом, убив ще одного нашого українця, який боронив свою домівку, свою Україну.

Сьогодні, 03.11.2023 року, Теплицька громада зустріла і попрощалась з воїном-оборонцем Сергієм Щербаком, що віддав своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, майбутнє усіх українців.

Сім’я Сергія переїхала до Теплицької громади з Ізюму, що на Харківщині, як вимушені переселенці, і оселилася в селі Мала Мочулка. Сергій залишився в Ізюмі, працював токарем. 15 червня 2023 року був призваний до лав ЗСУ по мобілізації. Проходив військову службу у кулеметному взводі 2 механізованого батальйону, військової частини А1302. Разом з побратимами стояв в самих гарячих точках на Донецькому напрямку. Був у надважких боях.

25 жовтня під час виконання бойового завдання, відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність Сергій загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області. Йому назавжди 38… У Захисника залишились неповнолітня донька, мати та сестра.

Втрата близької людини завжди важка, і ми разом з родиною розділяємо цей невгамовний біль. Нехай пам'ять про мужнього Захисника залишається завжди з нами, надихаючи нас долати труднощі та підтримувати одне одного.

Сьогодні Тепличчина проводжала Сергія Щербака у Вічність. Обабіч дороги, якою вирушив в останню путь Український Воїн, місцеві мешканці утворили живий ланцюг, стоячи на колінах з державними прапорами та квітами. Поховали бійця з усіма військовими почестями в селі Мала Мочулка.

Людина може прожити довго та нічого значимого після себе не залишити, а може прожити життя коротке, проте таке, що залишить великий слід і пам'ять серед багатьох поколінь. Це стосується наших загиблих/померлих Героїв сьогодення, життя яких, їхні мрії та сподівання продовжує забирати безжальна війна…

Теплицька громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі...

Вічна шана та пам'ять Сергію Володимировичу. Дякуємо, Воїне, що наближав Перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних