Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайсинське районне управління поліції інформує

Дата: 04.10.2023 21:14
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

З 29 вересня по 1 жовтня поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 494 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. 58 подій з ознаками кримінальних правопорушень (з них: 32 – шахрайства, 5 - порушення правил безпеки дорожнього руху, 4 - крадіжки, 3 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 2 - нанесення тілесних ушкоджень, 1 - порушення законів та звичаїв війни та інші).

Зокрема, 30 вересня до Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області звернулась 60-річна місцева мешканка, яка повідомила, що до неї зателефонувала невідома особа, яка представилась представником  однієї із банківських установ. Дізнавшись у потерпілої конфіденційну інформацію щодо банківських карток, шахраї невдовзі зняли грошові кошти у сумі понад 47 тисяч гривень. За даним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Зважаючи на посилення активності шахраїв, поліцейські вкотре наголошують: у жодному разі не повідомляйте стороннім особам особисту інформацію, інформацію, що стосується банківських карток та рахунків, включаючи термін дії картки, PIN-код,cvv2/cvc2 коди, завжди перевіряйте отриману інформацію. Про випадки та спроби шахрайства одразу повідомляйте до правоохоронних органів.

Цього ж дня у селі Косанове на автодорозі М-30 сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажного автомобіля Volvo, не впорався з керуванням, допустив з’їзд на узбіччя в наслідок чого автомобіль перевернувся. Від отриманих травм 58-річний водій загинув на місці пригоди. За цим фактом слідчими Гайсинського райуправління відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення воліна строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейські виявили та задокументували 7 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Відносно водіїв складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП.

Шановні водії! В жодному разі не сідайте за кермо в нетверезому стані! Бережіть себе та людей навколо вас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь