Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Правоохоронці закликають громадян не сідати за кермо в стані сп’яніння

Дата: 09.10.2023 21:12
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

 

Як правило дорожньо-транспортні пригоди в стані сп’яніння є найрозповсюдженішими. Одна з таких сталась 3 жовтня у м. Гайсин. Місцевий житель в’їхав у ворота до місцевого Гайсинського парку ім. Б. Хмельницького залишивши на місці бампер з номерним знаком автомобіля. Працівники поліції виявивши дане правопорушення, встановили водія даного автомобільного транспорту, діяли відповідно законодавству та винесли постанови згідно п. 4, ст. 122, ст. 124 та ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож прохання до громадян бути уважними та обережними на дорогах.Якщо вам знадобиться допомога поліцейських, телефонуйте «102» - ми завжди поруч.

Щодо криміногенної ситуації, за період з 2 по 8 жовтня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 316 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. У тому числі 34 події з ознаками кримінальних правопорушень (9 шахрайств, 5 крадіжок, 4 злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 2 факти зберігання наркотиків,2 факти умисних тілесних ушкоджень, 2факти злочину проти довкілля, 2 раптові смерті, 3 факти інших злочинів у сфері охорони державної таємниці,недоторканності державних кордонів, 1 факт злочину проти миру безпеки людства та міжнародного правопорядку, 1 факт підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів, 1 факт інших злочинів проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини та 1 факт інших службових злочинів).

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 8 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 4, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 1, віділення поліції № 2 (смт. Тростянець) – 1, відділення поліції № 3 (м. Ладижин) - 2.

Дорожньо-транспортні пригоди стались у м. Гайсин. Внаслідок аварій 38-річний мотоцикліст та 41-річна водійка отримали травми, несумісні з життям. Слідчі встановлюють причини автопригод. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій.

Поліцейські дякують громадянам за пильність та нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію «102» – поліцейські Гайсинського райуправління поліції готові відреагувати негайно.

Тримаймо стрій! Разом до Перемоги!

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                    Володимир ЦВІГУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь