Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селі Удич встановили меморіальні дошки трьом воїнам-односельцям, які загинули на війні з російськими окупантами

Дата: 06.10.2023 20:31
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Пам’ятати завжди, кому ми завдячуємо кожним новим днем у цій війні... Пам’ятати їх імена... Пам’ятати де і коли вони загинули… Пам’ятати їх обличчя... Пам’ятати про їх родини, які потребують уваги і підтримки… А ще завжди пам’ятати, хто їх вбивав і калічив, шматував їх країну…

Сьогодні, 6 жовтня, в селі Удич встановили пам’ятні меморіальні дошки трьом воїнам-односельцям, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів:

🕯️ Копайгородському Олександру Сергійовичу

🕯️ Небишу Сергію Васильовичу

🕯️ Малюті Олександру Олександровичу

Встановили дошки на фасаді місцевої школи. Вони нагадуватимуть, яку велику ціну Україна платить за свободу, за майбутнє своїх дітей, за свою незалежність.

Ще зовсім недавно ці хлопці жили серед нас мирним життям, працювали, ростили дітей, мріяли про майбутнє. А сьогодні вони ВОЇНИ – приклад для теперішніх і наступних поколінь. Відтепер їх портрети зустрічатимуть і проводжатимуть дітей. Ці воїни – Герої сьогодення. Вдивляючись в їхні обличчя, усвідомлюємо, що Україна втратила одних з найкращих синів.

🇺🇦Копайгородський Олександр Сергійович народився 18 травня 1986 року в смт Вороновиця Вінницького району. В 2014 році переїхав з сім'єю до Теплицької громади і оселився в селі Удич. Був учаснико АТО. 26.02.2022 року призваний на військову службу по мобілізації до лав ЗСУ. Загинув 19 червня 2022 року поблизу населеного пункту Прибузьке Миколаївської області під час виконання бойових завдань, відданий військовій присязі та Українському народу, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

🇺🇦Небиш Сергій Васильович народився 29 січня 1975 року в селі Удич. Командир стрілецького відділення 11 батальйону 59 бригади. Загинув 16 лютого 2023 року в районі населеного пункту Піски Донецької області під час виконання бойових завдань, відданий військовій присязі та Українському народу, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

🇺🇦Малюта Олександр Олександрович народився 20 вересня 1990 року в селі Удич. Старший навідник 2 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону. Загинув 2 березня 2023 року в районі населеного пункту Бахмут Донецької області під час виконання бойових завдань, відданий військовій присязі та Українському народу, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Право відкрити меморіальну дошку на честь Олександра Копайгородського було надано сину та дружині Героя.

Право відкрити меморіальну дошку на честь Сергія Небиша було надано матері Героя.

Право відкрити меморіальну дошку на честь Олександра Малюти було надано матері та брату Героя.

Вклоняємось перед рідним наших Воїнів-захисників. Біль від таких втрат неможливо передати жодними словами і жодні слова не втамують тугу в материнському серці. Але ніхто і ніколи не забере у нас пам’ять. Щодня, щомиті ми повинні пам’ятати ціну, яку наш народ платить за свободу і пам’ятати, що ця ціна – не даремна.

Дякуємо нашим захисникам за Україну.

Свято віримо, що загибель наших воїнів – недаремна, Україна обов'язково переможе і ця Перемога стане найкращим ушануванням пам'яті усіх загиблих воїнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь