Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 18.09.2023 17:11
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», наказу начальника обласної військової адміністрації від 29.08.2023 року № 1158 «Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при обласній військовій адміністрації», виконавчий комітет Теплицької селищної ради формує склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Теплицькій селищній раді.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Теплицькій селищній раді (далі – Рада) є консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальної громади у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

До складу Ради входять представники виконавчого комітету Теплицької селищної ради, внутрішньо переміщені особи, представники громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

заяви у довільній формі;

документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

документа про освіту (за наявності);

відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Пропозиції щодо включення до складу Ради подаються у відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Теплицької селищної ради: в електронній формі - на електронну адресу 44037616@ukr.net, у паперовому вигляді – за адресою вул. Незалежності, 7, каб. №210.

Пропозиції приймаються до 10 жовтня 2023 року включно.

За додатковою інформацією звертатися у відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Теплицької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь