Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Теплицькій селищній раді

Дата: 06.09.2023 23:46
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Днями відбулося перше засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Теплицькій селищній раді. На зустрічі обговорили питання щодо:

  • надання щорічної разової грошової допомоги членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників, Захисниць України за рахунок коштів селищного бюджету до Дня пам’яті захисників України.
  • надання щорічної разової грошової допомоги дітям загиблих(померлих) ветеранів війни, Захисників, Захисниць України за рахунок коштів селищного бюджету до Дня святого Миколая.
  • про проведені заходи та діяльність неформального об’єднання психологів, в тому числі координація роботи неформального об’єднання психологів та КЗ «Центр соціальних служб».
  • встановлення додаткових пільг для учнів КЗ «Теплицька ДМШ».

Координаційний центр утворили 23 червня цього року.

31 серпня 2023 року відбулося його перше засідання. Головне завдання Центру - підтримка та координація роботи відділів та соціальних служб задля надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок війни.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації Теплицька селищна рада постійно здійснює супровід та соціально-психологічну підтримку населення, яке постраждало від війни, а саме сімей Захисників та Захисниць України, зокрема, звільнених з військової служби, загиблих або померлих, зниклих безвісти та внутрішньо переміщених осіб.

Всім сім’ям надається психологічна, соціальна та матеріальна підтримка. Працівники відділів сприяють вирішенню питань матеріально-побутового забезпечення сімей Захисників і Захисниць, а також родин внутрішньопереміщених осіб.

Координаційний центр підтримки цивільного населення при Теплицькій селищній раді і надалі продовжуватиме свою роботу та розв'язуватиме проблемні питання людей, які постраждали внаслідок війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь