Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перевірка готовності закладів освіти громади до нового 2023-2024 навчального року

Дата: 31.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

Нещодавно  здійснено перевірку готовності закладів освіти громади до нового 2023-2024 навчального року. Цьогоріч підготовка освітніх закладів відбувалася з урахуванням усіх чинних нормативних вимог, зокрема, з питань облагородження їх територій та експлуатації будівель і приміщень.

З метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти  громади  в умовах воєнного стану  першочергово зверталася увага на  виконання рекомендацій щодо створення безпечного освітнього середовища та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, обстеження, взяття на облік найпростіших укриттів.

Для задоволення освітніх потреб населення громади з 1 вересня функціонуватимуть 3 заклади загальної середньої освіти, з них 2 опорні. Освітні послуги надаватимуть 9 філій, з них І ступеня – одна, І-ІІ ступенів – вісім. До складу 9-ти філій входять 12 дошкільних підрозділів. З 01.09.2023 року припинено діяльність Розкошівської філії І ступеня опорного закладу «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» шляхом ліквідації (рішення 34 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 11 серпня 2023 року № 1147).

З метою створення безпечних умов перебування у дошкільних закладах громади здійснено переселення до однієї адміністративної споруди відповідних філій вихованців Погорільського та Маломочульського дошкільних підрозділів. Призупинено роботу дошкільного підрозділу села Костюківка через відсутність найпростішого укриття в період воєнного стану.

У 2023-2024 навчальному році в закладах загальної середньої освіти громади розпочнуть навчання  134 першокласники. 

За результатами об’їзду щиро дякую всім колективам закладів освіти, батьківській громадськості, спонсорам  за матеріальну допомогу у підготовці закладів освіти Теплицької громади до нового навчального року. Ця підтримка – свідчення вашого, шановні друзі, небайдужого ставлення до проблем освіти в громаді та розуміння непересічної важливості навчання та виховання дітей.  Впевнена, що разом, спільними зусиллями, нам вдалося підготувати заклади  освіти до нового навчального року, найголовніше, перетворити заклади – на справжню територію безпеки.

 

 

Начальник відділу овіти, культури,

молоді та спорту Теплицької ТГ                                  Наталія ВЕРБОВАТА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь