Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вячеслав Соколовий: «Підтримати військовослужбовців та їхні родини – наш головний обов’язок!»

Дата: 05.07.2023 16:14
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Допомога військовослужбовцям та їхнім родинам залишається в центрі уваги Вінницької обласної ради. Саме тому на черговій сесії одним з перших питань депутати заслухали, як виконується цільова програма.

- Підтримали військовослужбовців та їхні родини. Це - найголовніший підсумок засідання Вінницької обласної ради. Вінниччина є тиловою областю. Під час війни в країні ми маємо можливість працювати. І це - наш великий обов’язок. Ми маємо розуміти, завдяки кому в нас є така можливість. Тому підтримка військовослужбовців - один із пріоритетів діяльності, зокрема, і Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, яким керує Володимир Гройсман, - сказав голова обласної ради Вячеслав Соколовий.

Він підкреслив, що обласна рада ухвалила важливе рішення на підтримку і військовослужбовців, і членів їхніх сімей, продемонструвавши високу згуртованість та цілеспрямованість на шляху до Перемоги.

У 2022-2023 роках на реалізацію заходів обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС з обласного бюджету було передбачено 159 млн 727 тис. грн.

Депутати рекомендували обласній військовій адміністрації доповнити програму такими заходами:

- надання щорічної матеріальної допомоги на придбання шкільного приладдя дітям шкільного віку загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України;

- забезпечення надання безкоштовних послуг  з виховання та навчання дітей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України у будинках культури, дитячих музичних, художніх, спортивних школах і клубах, школах мистецтв;

- забезпечення звільнення від сплати за оренду, комунальні послуги, на виконання статутних завдань громадських об’єднань, що опікуються ветеранами війни, їхніми родинами та сім’ями загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України.

Голова обласної ради наголошує, що допомоги потребують не тільки військовослужбовці, але й їхні родини. А також сімʼї тих, хто поклав своє життя у боротьбі проти російських окупантів за волю і Незалежність України.

- Підтримати військовослужбовців та їхні родини – наш головний обов’язок! – каже Вячеслав Соколовий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь