Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! «Ощадбанк» запустить грантовий проект «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні»

Дата: 29.06.2023 14:51
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

З 01.07.2023 року у партнерстві з АТ «Ощадбанк» стартує новий мультидонорський проєкт за ініціативи «EU4Bisiness: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» спрямований на надання безповоротних грантів мікробізнесу (гривневий еквівалент суми 4000 Євро) для забезпечення відновлення діяльності та відновлення переміщених підприємств. Фінансування проекту реалізується німецькою урядовою компанією GIZ, за участі Європейського Союзу та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччини (BMZ).

У звя'зку із стислими строками термінів подачі заявки (14 днів) та обмеженою кількістю грантів програми:

I етап: 250 грантів, для суб’єктів мікропідприємництва, які зареєстровані та провадять господарську діяльність в найбільш постраждалих областях: Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька, Харківська, Донецька, Київська (окрім м.Київ),Чернігівська, Сумська, Луганська, Херсонська (всі населенні пункти зазначених областей)

ІІ етап: 250 грантів, суб’єкти мікропідприємництва, які зареєстровані та провадять господарську діяльність на деокупованих територіях (раніше тимчасово окупованих територіальних громадах Київської, Чернігівської, Харківської, Херсонської, Донецької, Сумської, Миколївської областей чи інших областей, які будуть деокуповані на момент подання заяви) у тому числі, які виїжджали та повернулись на деокуповані території. Перелік територій наведено у Наказі Мінреінтеграції № 309 від 22 грудня 2022 року

III етап: 250 грантів, суб’єкти мікропідприємництва, які є важливими для забезпечення основними для населення товарами, роботами і послугами, що зареєстровані та здійснюють діяльність в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій, визначених Наказом Мінреінтеграції № 309 від 22 грудня 2022 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних