Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На передову від Теплицької громади захисникам відправили великодні гостинці

Дата: 14.04.2023 16:13
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

Попереду Великдень, а тому мешканці Теплицької громади вкотре об’єдналися, зробили усе можливе, аби наші захисники знали і відчували, що про них піклуються і чекають вдома живими та здоровими.

Упродовж тижня чи не всі жителі нашої громади долучалися до формування Великодніх кошиків для воїнів: пекли паски, запікали сир, ковбаси та готували інші продукти харчування, щоб встигнути відправити частинку домашніх великодніх страв захисникам на передову.

Дякуємо Риндюку В.П., Ворущаку В.Б., Токарчуку В.М., підприємству «Біла каста», що забезпечили м’ясом, яйцями, молоком, сиром; колективам опорних шкіл та їх філіям, дошкільних та культурних закладів, аграрному ліцею за те, що готували та запікали.

Дякуємо кожному, хто долучився до цієї доброї справи, завдяки вам укомплектували та відправили хлопцям великодні смаколики загальною вагою понад 15 тон.

Такі ініціативи не тільки допомагають нашим захисникам на передовій, але також сприяють збереженню і підтримці духовних цінностей та традицій.

Смачні, запашні пасочки, домашня ковбаска, шинка, крашанки, сирні запіканки та інші смаколики, а також добірка малюнків від малечі і побажань від всіх жителів Теплицької громади  доставлені до Воїнів-захисників у найгарячіші точки нашої країни нашими водіями-волонтерами: Віктором Пигулею, Віталієм Мельником, Костянтином Яковенком, Валентином Бевзом.

Ми хочемо, щоб наші воїни, які захищають нас від кацапської орди, разом з нами відчули велику радість Христового Воскресіння, знали, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими. Для них наша підтримка та молитва є цілющим джерелом енергії, зарядом наснаги та віри у перемогу.

Війна триває, і  ми не стомились,  ми  продовжуємо  допомагати  нашим  захисникам  в спільній боротьбі за нашу Перемогу

Бажаємо усім нашим Воїнам міцного здоров’я, щоб поверталися із бойових завдань цілими та неушкодженими. Ми чекаємо на кожного із вас.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь