25-річчя створення літературно-мистецького об’єднання «Дивослово»

Дата: 29.03.2023 22:20
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

28 березня при Теплицькій центральній бібліотеці відбулася творча зустріч присвячена25-річчю створеннялітературно-мистецького об’єднання «Дивослово». Кожен приходить у світ, аби протоптати в ньому власну стежину. Чиясь так і залишається стежиною одного життя, і лиш небагатьом судилася доля належати наступникам. Тоді їхній слід переходить у пам'ять нащадків і оживає…

Літературно-мистецьке об’єднання «Дивослово» об’єднує майстрів слова, пісенного мистецтва, які не уявляють себе без творчості, народжених і випещених щедрою землею Тепличчини- мальовничого багатого на таланти куточка Подільського краю.

Чверть століття –гарний вік. Члени об’єднання, гості, згадували про перші кроки в творчості, здобутки: книги, колективні збірки, виступи перед трудівниками району, вечори в Будинках культури, зустрічі в школах, ліцеї, дитячих садочках.На даний час три члени «Дивослова» -Т.Приймасюк, О.Герасименко, О.Павленко-члени НСПУ.

Присутні мали змогу ознайомитися з історією «Дивослова» у світлинах та творчим доробком учасників «Дивослова» «Нам вірші пише піднебесся».

Членів літературно-мистецького об’єднання вітали Наталія Вербовата- начальник відділу освіти, культури,молоді та спорту Теплицької селищної ради, в.о. директора КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» - Микола Паламарчук.

Двері до бібліотеки та до «Дивослова» гостинно відкриті всім, хто любить літературу, прагне збагатити свої знання, вдосконалити свої можливості, вміє слухати і хоче бути почутим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних