Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейські нагадують дітям та дорослим правила безпеки на дорозі

Дата: 14.03.2023 14:02
Кількість переглядів: 393

За два місяці цього року у Вінницькій області сталось 19 дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждало 24 дитини і одна, на жаль, загинула. Саме тому, вкотре наголошуємо про необхідність дотримання правил дорожнього руху, адже на дорозі може чатувати небезпека.

Дорослим потрібно приділити увагу правилам поведінки на дорогах, розібрати різні ситуації і переконатись у тому, що дитина знає як діяти в різноманітних ситуаціях, які можуть виникнути на дорозі. Також варто обговорити із малечею маршрути щоденного прямування (до школи та додому) місця де дозволено переходити проїжджу частину дороги та звернути увагу на те, де це робити категорично забороняється.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду біля проїжджої частини, постійно нагадуйте їм про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та самі показуйте позитивний приклад, як необхідно поводитись на проїжджій частині.

Шановні водії! З приходом весняно-літнього періоду на вулицях збільшилась кількість дітей, які розпочали катання на велосипедах, самокатах, скейтах, роликах та ін. Щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод, будьте обачними під час руху поблизу шкіл, дошкільних навчальних закладів, дитячих майданчиків та інших місць перебування неповнолітніх. Під час наближення до пішохідних переходів знижуйте швидкість аби не втратити можливість швидко зорієнтуватися на зміну обстановки.

Щодо криміногенної ситуації, за минулий тиждень, у період з 6 по 12 березня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 321 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події - усі вони опрацьовані. У тому числі 35 подій з ознаками кримінальних правопорушень (6 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 шахрайств, 4 незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 3 порушення законів та звичаїв війни, 2 нанесення тілесних ушкоджень, 2 крадіжки, 2 незаконних порубки або незаконного перевезення, зберігання, збуту лісу, ДТП, та інші). Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 17 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 6, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 5, відділення поліції №1 (смт Теплик) – 3, віділення поліції №3 (м. Ладижин) - 3.

Ситуація в Гайсинському районі контрольована, правоохоронці продовжують забезпечувати безпеку громадян та публічний порядок.

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                         Володимир ЦВІГУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь