Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про роботу відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури

Дата: 09.03.2023 09:30
Кількість переглядів: 234

В період з 01.03.2023р. по 08.03.2023 р, начальником та спеціалістами відділу прийнята участь у відео-нарадах «Актуальні питання управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану», «Система енергопостачання громад», «Заходи профілактики, що стосуються профілактики бджіл». 

За минулий тиждень відділом опрацьовано та надіслано до різноманітних інстанцій   32 листи.

Нажаль, вказана кількість листів не повністю відображає навантаження. Окрім вказаних листів здійснена велика кількість переговорів з проблемних питань за допомогою телефонних розмов, опрацьована велика кількість звернень, направлена велика кількість листів електронною поштою, так як виконання контрольних документів потребує узагальнення інформації за багатьма структурами.

За минулий тиждень відділом житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури було оголошено відкриті торги на закупівлю санітарного модуля  на суму - 350,0 тис. грн. та заключено 10 договорів на суму 14,8 тис. грн.. без застосування електронної системи закупівель.

На виконання Програм благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства Теплицької територіальної громади  на 2022 -2024 роки здійснено:

- профінансовано послуги з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення окремими ділянками зокрема дорога Тополівка – Веселівка С-02-18-09 на суму - 25,0 тис. грн.  участок дороги Марківка – Червона Долина С-02-18-07 на суму  - 25,0 тис. грн. участок дороги Веселівка –Костюківка С-02-18-15 на суму - 25,0 тис. грн.

На виконання Програми благоустрою територій населених пунктів Теплицької  територіальної громади на 2022 - 2024 роки  надано поточні трансферти в сумі 497,3 тис грн. КП «Житлокомунсервіс- Т для виконання робіт з благоустрою. Надано капітальні трансферти для КП «Житлокомунсервіс – Т», на суму - 49,7 тис. грн.. на придбання насоса погружного центробіжного, а також для КП «Розвиток» на придбання чотирьох автотранспортних шин надано капітальні трансферти в сумі - 32,0 тис. грн.

Комунальним господарством «Житлокомунсервіс –Т»:

  • здійснено  очищення бордюрного каменю по вул. Незалежності та вул.. Микитенка.
  • проведено зварювальні роботи по відновленню огорожі по вул. Незалежності;
  • проведені роботи з видалення та омолодження дерев, очищення вивезення сміття з об’єктів інфраструктури, очищення обочин доріг, прибирання зелених зон.
  • розпочато роботу з ліквідації стихійних сміттєзвалищ;
  • проводиться відповідна роз'яснювальна робота з населенням щодо дотримання чистоти па порядку на території громади, укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів та залучення мешканців до прибирання своїх і прилеглих територій.

Ми вкотре звертаємось до жителів громади - підтримуйте у належному стані прилеглі до Ваших обійсть  території. Будьте свідомими!

 

Начальник відділу житлово-комунального

господарства, земельних відносин,

містобудування, архітектури

та розвитку інфраструктури                                                 Володимир Пролєєв

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь