Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичні рейди на території громади

Дата: 10.03.2023 17:14
Кількість переглядів: 2759

Фото без опису

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Спеціалістами служби у справах дітей Теплицької селищної ради спільно з працівником сектору ювенальної превенції Гайсинського РУП ГУНП України у Вінницькій області систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці» та «Неблагополучна сім’я» за місцем проживання дітей.

Так, протягом цього тижня проведено три профілактичні рейди: 2 рейди – «Неблагополучна сім’я» та 1 рейд - «Діти вулиці», у ході яких здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 4 родин, в яких виховується 8 дітей.

За результатами рейдів «Неблагополучна  сім’я» складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях. Також на батьків однієї родини, де виявлено зловживання спиртними напоями,  працівниками поліції складено протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків та передано до суду.

Під час проведення рейду «Діти вулиці» виявлено трьох неповнолітніх дітей, які курили електронні сигарети, з дітьми та їх батьками було проведено профілактичні бесіди про шкідливий вплив тютюнопаління на дитячий організм та відповідальність батьків за вчинки дітей. На батьків усіх дітей працівниками поліції також було складено адміністративні протоколи та передано до суду.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь