Проведено ярмарку вакансій для 10 безробітних жителів Теплицької громади

Дата: 07.02.2023 16:14
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області та містах Київ, Дніпро. До новостворених формувань набирають патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян на посади офіцерського, сержантського та рядового складу.

З метою сприяння Збройним Силам України у комплектуванні стрілецьких батальйонів 7 лютого в Теплицькому відділі Гайсинської філії Вінницького обласного центру зайнятості за участі представників Третього відділу Гайсинського районного центру комплектування та соціальної підтримки Мазуренка Володимира та Дороша Дениса було проведено ярмарку вакансій для 10 безробітних громадян, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Військові ознайомили присутніх з наявними актуальними вакансіями, докладно розповіли про порядок відбору громадян України в стрілецькі батальйони, надали  інфомацію про грошове та матеріальне забезпечення військовослужбовців,  соціальний та правовий захист, пільги.Фото без опису

По завершенню заходу запрошені мали можливість особисто поспілкуватись з представниками військкомату та отримати відповіді на поставлені питання.

Двох чоловіків, з числа безробітних,  зацікавили посади в лавах стрілецького батальйону, тому продовжили своє спілкування в індивідуальному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних