Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено ярмарку вакансій для 10 безробітних жителів Теплицької громади

Дата: 07.02.2023 16:14
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області та містах Київ, Дніпро. До новостворених формувань набирають патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян на посади офіцерського, сержантського та рядового складу.

З метою сприяння Збройним Силам України у комплектуванні стрілецьких батальйонів 7 лютого в Теплицькому відділі Гайсинської філії Вінницького обласного центру зайнятості за участі представників Третього відділу Гайсинського районного центру комплектування та соціальної підтримки Мазуренка Володимира та Дороша Дениса було проведено ярмарку вакансій для 10 безробітних громадян, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Військові ознайомили присутніх з наявними актуальними вакансіями, докладно розповіли про порядок відбору громадян України в стрілецькі батальйони, надали  інфомацію про грошове та матеріальне забезпечення військовослужбовців,  соціальний та правовий захист, пільги.Фото без опису

По завершенню заходу запрошені мали можливість особисто поспілкуватись з представниками військкомату та отримати відповіді на поставлені питання.

Двох чоловіків, з числа безробітних,  зацікавили посади в лавах стрілецького батальйону, тому продовжили своє спілкування в індивідуальному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь