Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 30.01.2023 13:46
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

30 січня 2023 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького. На засідання були запрошені начальник фінансового відділу Теплицької селищної ради Катерина Погребняк, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Олена Гуменюк, директор КУ Теплицької селищної ради «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вікторія Коротушенко, начальник відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради Володимир Пролєєв, поліцейський офіцер громади Пустовіт Роман.

На засіданні виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування: онкохворим на загальну суму 9000 грн, військовим після поранення 6000 грн, хворим на розсіяний склероз 9000 грн. Також розглянули питання про надання матеріальної допомоги на поховання (в сумі 5368 грн), відшкодування витрат на поховання загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України (14580 грн).

Про виконання бюджету Теплицької селищної територіальної громади за 2022 рік проінформувала начальник фінансового відділу Теплицької селищної ради Катерина Погребняк.

На засіданні виконкому було створено комісію з обстеження доріг комунальної власності.

Перед членами виконкому та запрошеними виступили поліцейські офіцери громади Роман Пустовіт та Сергій Базалук із звітом про проведену роботу в громаді за 2022 рік.

Також було затверджено перспективний план роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на території Теплицької селищної територіальної громади на 2023 рік.

Присвоєно поштові адреси багатоквартирному будинку в смт Теплик по вул. Студентська та будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами в с. Мишарівка по вул. Освітня.

Надано дозволи на видалення аварійних зелених насаджень в населених пунктах громади.

Крім того розглянули всі питання, що виносяться на обговорення 26 чергової сесії Теплицької селищної ради 8 скликання та прийняли відповідні рішення.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь