Теплицька громада провела в останню путь Захисника України Назара Ільківа

Дата: 05.01.2023 15:26
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Ще одна свіжа могила на цвинтарі та тисячі могил загиблих Героїв по всій Україні. Ріки сліз і океани людських страждань. Поламані та скалічені долі. Такою високою і страшною є ціна вільної України.

Сьогодні, 5 січня 2023 року, з гіркотою в серці та сльозами на очах жителі Теплицької громади зустрічали та проводжали до місця земного спочинку Воїна-земляка, вірного Сина України – Назара Васильовича Ільківа.

Назар народився 21.07.1994 року в Стражгороді, там закінчив школу і продовжив навчатися в Теплицькому аграрному ліцеї, здобувши професію будівельника. Завжди в роботі, привітний, доброзичливий, веселий, займався спортом – любив футбол, а ще дуже любив дітей – таким пам’ятають його родина, друзі, однокласники, односельці. Доля не балувала його ще змалечку, випробовувала різними життєвими ситуаціями. Він рано осиротів… Але попри всі життєві негаразди та трагедії Назар не втрачав віри в життя, мріяв про гарне майбутнє, про сім’ю, але, на жаль, непередбачувана доля розпорядилася по-своєму…

Йому було всього 29 років. Вік, коли, здавалось би, у житті все лише починається. Але проклята московська орда та розв’язана нею війна все докорінно змінила. Йому довелось залишити дім, мирну роботу та взяти до рук зброю…

У квітня Назар приєднався до лав ЗСУ по мобілізації. Проходив службу на посаді навідника 2 кулеметного відділення кулеметного взводу 2 стрілецької роти військової частини А4038.

29.12.2022 року Назар Васильович вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, героїчно загинув під час стрілецького бою біля населеного пункту Авдіївка.

Назар був справжнім воїном, до останнього подиху боровся за волю та незалежність України, його ім’я вже «золотими» літерами вписано в історію України та Теплицької громади.

Він мужньо та безстрашно пішов на війну, а повернувся з неї Героєм…

Прощавай, Назаре, наш Герою, Воїне нескореного українського народу незламної України... Дякуємо, що захищав нас, тримав над нами небо, яке сьогодні плакало за тобою разом з усією громадою.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Схиляємо разом з вами голови у скорботі та розділяємо біль втрати.

Світла пам’ять про Назара Васильовича назавжди залишиться з нами.

Слава Україні 🇺🇦

Слава її Героям 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних