Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайсинське районне управління поліції інформує

Дата: 05.12.2022 11:15
Кількість переглядів: 181

В період з 28 листопада по 4 грудня 2022 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів оправцювали 357 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. У тому числі 44 злочини з ознаками кримінальних правопорушень, з них: 10 - порушення законів та звичаїв війни, 5  - нанесення тілесних ушкоджень, 4 - злочин у сфері обігу наркотичних засобів, 3 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 3 - шахрайства, 2 - крадіжки, 2 - порушення правил безпеки дорожнього руху та інші.

30 листопада гайсинські поліцейські повернули додому 12-річну дівчинку, яка пішла з дому після непорозуміння з матір’ю. На пошуки малолітньої задіяли працівників сектору кримінальної поліції, екіпаж поліції протидії з домашнім насильством та групи реагування патрульної поліції. Поліцейські перевіряли лісосмуги, вулиці, дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту, закинуті приміщення та водойми. Близько 3 години ночі правоохоронці знайшли школярку у будинку односельчанки. Із матір’ю малолітньої правоохоронці провели профілактичну бесіду. Жертвою злочину дівчинка не стала.

29 листопада у м. Гайсин близько 08.45 сталась автопригода. 46–річний водій вантажівки DAF, під час маневру розвороту, допустив зіткнення з автомобілем Mazda, який рухався позаду в попутному напрямку. Внаслідок ДТП 29–річний кермувальник останньої отримав травми та госпіталізований до медичного закладу. У всіх водіїв здійснено забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Пам’ятайте, від дотримання вами усіх Правил безпеки дорожнього руху та рівня вашої відповідальності залежить людське життя, адже дорога не пробачає помилок. Бережіть себе та своїх близьких!

 

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                        Володимир ЦВІГУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь