Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову чорна звістка...

Дата: 21.11.2022 10:25
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Він захищав Україну🇺🇦

Під час виконання службових обов'язків, захищаючи територіальну цілісність України, під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти Українського народу 3 вересня 2022 року біля населеного пункту Сухий Став Херсонської області загинув наш земляк, захисник України, солдат – БАРТКО ІГОР АНАТОЛІЙОВИЧ, житель села Залужжя.

Енергійний, стійкий і сміливий, до останнього подиху вірний військовій присязі та своїй країні. Таким знали його друзі і запам'ятає Україна.

Ігор народився та виріс в Теплику. Закінчивши Теплицьку школу, навчався в Барському автодорожньому технікумі, далі служба в залізничній міліції та робота в інших сферах економіки.

Війна для Ігоря розпочалася ще в 2016 року - тоді він був призваний на службу у Збройні Сили України, щоб боронити від російського агресора Схід нашої країни.

31.05.2022 року знову призваний на військову службу по мобілізації до лав ЗСУ.

З вересня не виходив на зв’язок, однак сподівались, що живий – поранений або ж потрапив у полон. Але дива не сталось – кривава війна вирішила долю Воїна. Кожна її секунда відгукується у серцях українців сльозами та кров'ю. Щогодини забирає чиїсь життя, долі, будинки. Ламає звичний життєвий уклад. Не оминула вона долю родини Бартків.

3 вересня в районі населеного пункту Сухий Став, що на Херсонщині Ігор героїчно загинув, захищаючи нас, боронячи рідну землю від московської навали.

В нього залишились дружина, син та дві доньки.

Щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Війна забирає найкращих… Вона триває… Маємо бути сильні.

Вічна шана та пам’ять Ігорю Анатолійовичу.

І нищівної поразки та постійної ганьби його вбивцям… Не забудемо, не пробачимо... Нехай вороги знають, що за кожного українця поляжуть ще тисячі окупантів.

Тіло загиблого Героя «на щиті» зустрічаємо сьогодні, 21.11.2022 року, орієнтовно о 18-19 год (в разі змін - повідомимо додатково).

Живий коридор утворюємо за маршрутом с.Кивачівка – с.Марківка – смт Теплик (від лікарні вулицями Незалежності – Івана Франка – Коцюбинського) до села Залужжя.

Чин похорону 22 листопада о 13 год в селі Залужжя. Поховають Воїна на Теплицькому кладовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь