Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подаруйте дітям сім'ю

Дата: 26.09.2022 14:42
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

Через недбалість своїх батьків, в нашій громаді стали соціальними сиротами  троє братиків 2012, 2014 та 2015 років народження, які потребують термінового влаштування в сім’ю.

Друзі, кому не байдужа доля сиріт, хто має змогу та бажання взяти діток у свою родину, звертайтеся до служби у справах дітей Теплицької селищної ради за адресою: вул. Незалежності, 25, смт Теплик, Гайсинський район, Вінницька область.

Дорослі дуже часто говорять про щасливе дитинство. А що це таке? Звичайно, для тих, хто з перших днів життя оточений увагою і турботою люблячих батьків, все це сприймається як належне. А от для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які зростають у закладах інституційного догляду (колишніх інтернатах), – родинний затишок – це найзаповітніша мрія.  

На жаль, проблема сирітства в Україні залишається досить актуальною. Це стосується і нашої громади. Сьогодні на обліку в службі у справах дітей Теплицької селищної ради перебуває 33 дітей вищезгаданої категорії, а ще 14 дітей-сиріт прибуло з інших територій та проживає в нашій громаді. Усі вони виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях. Бо саме такі сім’ї стали для цих діток альтернативою біологічним родинам. Жоден дитячий заклад, які б там чудові умови не були створені, ніколи не замінить ласку материнських та батьківських рук. Саме тому служба у справах дітей намагається не допускати потрапляння дитини до закладів інституційного догляду та підшуковує батьків для посиротілих діток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь