Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В межах Національного туру "Кіно заради Перемоги" в Теплицькій ТГ відбуватимуться некомерційні покази кіно та мультиплікаційних фільмів

Дата: 19.09.2022 15:11
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

З 20 вересня до кінця жовтня  на Тепличчині в межах Національного туру «Кіно заради Перемоги!» ми матимемо можливість познайомитися з вітчизняним кінематографом. Мета ініціативи – підтримати моральний дух українців. У програмі туру – українські  фільми різних жанрів та авторів.

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації "Дивись українське!" за підтримки фонду "МХП-Громаді" та компанії "Делойт" в Україні, за сприяння компанії "Вавілон", ГО "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії", окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

У Теплику некомерційні покази кіно та мультиплікаційних фільмів відбуватимуться у глядацькій залі ЗК  «Центр культури і дозвілля Тепличчини» щовівторка о 13:30  та  щочетверга о 17:00.

В селах громади за окремим  графіком.

Перший показ у рамках національного туру Держкіно «Кіно заради Перемоги»  відбудеться 20 вересня о 13:30 год в глядацькій залі КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» українського фантастичного сімейного фільму про пригоди хлопчика та собаки-супергероя від режисера Анатолія Матешка «Фокстер і Макс».

Стрічка розповідає як звичайний школяр Макс   якщо чимось і відрізнявся від однолітків, то хіба що невпевненістю і невмінням постояти за себе. Якось прогулюючись, він знайшов під мостом балончик із фарбою. Недовго думаючи, Макс малює на стіні графіті собаку. Песик одразу ж оживає. Виявляється, що це секретна новітня технологія, за допомогою якої можна створювати нанороботів із суперможливостями. Тепер Макс має вірного друга Фокстера, а разом з тим купу проблем. Бо ж є багато охочих скористатися супертехнологією і щось намалювати тією фарбою. І, нажаль, порядних серед цих людей немає.

Посилання на трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=KHhYj20folE

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь