Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Теплицькій територіальній громаді відкрито поліцейську станцію

Дата: 23.08.2022 12:54
Кількість переглядів: 622

Сьогодні, 22 серпня, в Теплицькій територіальній громаді, в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», відкрито поліцейську станцію у смт Теплик.

Станція облаштована усім необхідним для роботи поліцейських. Кабінети оснащені необхідною комп’ютерною та оргтехнікою, меблями й доступом до мережі Інтернет.

Втілення проекту передбачає забезпечення Теплицької громади окремими офіцерами, які працюватимуть виключно на території громади.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Після отримання сертифікатів про успішне проходження навчання на базі Харківського національного університету внутрішніх справ, поліцейськими офіцерами Теплицької громади стали:

??Базалук Сергій Олександрович,

??Мирончик Богдан Петрович,

??Пустовіт Роман Сергійович.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник головного управління Національної поліції України у Вінницькій області Іван Іщенко, наголосивши, що це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими.

Селищний голова Руслан Трамбовецький, зазначив, що реалізація проекту «Поліцейський офіцер громади» є досить актуальним, адже поліцейський офіцер громади орієнтований на оперативне вирішення проблем щодо забезпечення належної безпеки саме своєї територіальної громади.

Іван Іщенко подякував всім, хто сприяв у відкритті офісу поліцейського офіцера громади, за потужну роботу, проведену у з облаштування поліцейського офісу, оснащення оргтехнікою, меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою. Запевнив, що жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для громадян.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення.

     

     

     

     

     

     

     

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь