Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий відвідав з робочим візитом Теплицьку громаду

Дата: 14.07.2022 23:27
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий відвідав з робочим візитом Теплицьку громаду. Спільно з Теплицьким селищним головою Русланом Трамбовецьким та депутатом обласної Ради Віктором Пигулею ознайомився з роботою підприємства «Ronko».

Фото без опису  Фото без опису

Підприємство виготовляє сири з власної перевіреної сировини й має свою марку на споживчому ринку Вінницької області. А для поліпшення технології виробництва крафтового сиру працівники переймають досвід європейських виробників.

Фото без опису    Фото без опису

– Була ідея зробити невеличке крафтове виробництво натуральної продукції, щоб донести до споживача справжній смак. Крім того, підтримати місцевого фермера, – розповіла директорка ТОВ «Ronko» Оксана Берчук. – Ми співпрацюємо по сировині з місцевим фермерським господарством. Свіже молоко від корів одразу потрапляє до нас у цех, і там ми його переробляємо на різні види продукції – сири тверді, напівтверді, м’які. У нас – різний асортимент. Супутньо ще робимо напівфабрикати, які допомагають збільшити асортимент. При їх виробництві застосовуємо сири, сметану, вершки.

За її словами, збут продукції наразі відбувається через фірмові магазини.

– Є в нас і постійні споживачі, яким надсилаємо продукцію поштою, – додала Оксана Берчук. – Ми не конкуруємо за ціною з великими виробниками, бо в нашому випадку йдеться про якість.

«Ronko» бере активну участь у громадському й суспільному житті Тепличчини. Підприємство влаштовує сирні дегустації, екскурсії та співпрацює з приватним підприємцем, який займається кінним туризмом.

Фото без опису   Фото без опису

– У нас є туристична база, де – 22 коней. Ми купили й привезли з Карпат гуцульських коней, – розповів власник підприємства «Біла каста» і «Ronko» Василь Ковальчук. – До нас приїжджає багато туристів з Вінниці, Житомира, Києва, Тернополя і Хмельницького.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив, що зараз дуже важливо підтримувати місцевих виробників і підприємців.

– Економіка в країні має працювати, мають бути систематичні надходження до місцевих і державних бюджетів, а в українців має бути робота, – наголосив Вячеслав Соколовий. – Дякую тепличчанам за їхню працю і за те, що навіть у складний час війни вони продовжують розвивати крафтове виробництво й підтримувати туристичну галузь громади.

 

Під час робочого візиту Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий відзначив місцевих волонтерів і подякував їм за щоденну самовіддану працю.

- Щиро дякую від усієї обласної Ради й від громади Вінниччини депутату обласної Ради Віктору Пигулі й вам, волонтери, за підтримку Збройних Сил України, за поїздки до хлопців на передову, за внесок, який ви робите тут, на місці, – звернувся до присутніх Вячеслав Соколовий. – На Тепличчині кожен допомагає чим може. Мешканці сіл і селищ спільно з волонтерами й у координації з місцевою владою забезпечують одягом, засобами гігієни, медикаментами та продуктами харчування тих, хто цього потребує.

 

Голова обласної Ради вручив Подяки  волонтерам і волонтерським організаціям громади.

- Бажаю стійкості та здоров’я, нехай ентузіазм вас не покидає, – сказав Вячеслав Соколовий. – Завдяки згуртованості та спільним діям, завдяки єднанню навколо нашої основної проблеми ми вистоїмо, переможемо й будемо далі розвиватися!

   

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних