Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 червня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 01.07.2022 08:48
Кількість переглядів: 1288

30 червня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького. На засідання були запрошені начальник фінансового відділу Теплицької селищної ради Катерина Погребняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради Наталія Вербовата, начальник відділу правового забезпечення Віта Пекалюк, начальник відділення №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області, підполковник поліції Олександр Берчук, представники ТОВ «ГРУП ДС», споживчого товариства «Олімп» та Центрального ринку.

На засіданні виконкому розглянули питання про:

- надання компенсації членам сімей загиблих учасників АТО/ООС за проїзд в громадському транспорті;

- надання матеріальної допомоги на поховання;

- надання матеріальної допомоги особі, що опинилася в СЖО;

- внесення змін до Комплексної оборонно-правоохоронної Програми Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії селищної ради 8 скликання від 05.02.2021 року №119 зі змінами;

- внесення змін до рішення 16 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 21.12.2021 р. №698 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2022рік» (02538000000);

- внесення змін до фінансового плану на 2022 рік КНП теплицькоїх селищної ради «Теплицький ЦПМД»;

- внесення змін до рішення виконавчого комітету №12  від 21 січня 2022 року «Про затвердження посадових осіб, які уповноважені складати протоколи про адміністративні правопорушення»;

- затвердження протоколів про результати електронних аукціонів та укладення договорів оренди;

- реорганізацію Веселівської філії І-ІІ ступенів опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2»;

- питання водопостачання із комунальних та громадських водопровідних мереж Теплицької громади;

- присвоєння поштових адрес житловим будинкам та нежитловим спорудам;

- надання дозволу на встановлення МАФ в смт Теплик, вул. Незалежності, 38;

- надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою в с. Удич, вул.Молодіжна,16;

- надання дозволу на здійснення тимчасової торгівлі по вул. Стуса в смт Теплик;

- надання ордеру на видалення зелених насаджень в смт Теплик.

На компенсацію та матеріальну допомогу жителям громади по перших питаннях виділили 17600 грн. До Комплексної оборонно-правоохоронної програми Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки внесли зміни до пункту 3.3 розділу ІІІ «Належне функціонування патрульної поліції та здійснення комплексу превентивних заходів пунктом» та на виконання заходів Програми виділили кошти в сумі 20000 грн відділенню поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області на сплату збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій державній реєстрації легкового автомобіля в Україні (службовий спеціалізований автомобіль для поліцейського офіцера громади).

Також на засіданні члени виконкому розширили перелік посадових осіб, які уповноважені складати протоколи про адміністративні правопорушення на території Теплицької громади. До нього ввійшли, крім старост та інспекторів селищної ради, поліцейські офіцери громади, працівники КП «Житлокомунсервіс-Т» та КЗ «Розвиток».

Рішенням виконкому заборонено використання питної води для поливу городів з комунальних та громадських водопровідних мереж в Теплицькій громаді. За порушення заборони споживачу буде припинено надання послуг з централізованого постачання холодної води та вжито заходів до притягнення до адміністративної відповідальності.

Крім того, члени виконкому відмовили у наданні дозволу на здійснення тимчасової торгівлі продукцією власного виробництва по вул. В.Стуса, біля Торгового Дому. Ця територія в оренді споживчого товариства «Олімп», яке зробило благоустрій території, уклало гарну плитку і має право вимагати чистоти і порядку. Для торгівлі є Центральний ринок, де всі бажаючі можуть продавати свою продукцію невеликими партіями лише за 10 грн за півметрове місце.

Також на засіданні виконкому було надано дозвіл на порушення об’єктів благоустрою в с. Удич, вул. Молодіжна, 18 та на встановлення малих архітектурних форм по вул. Незалежності, 38 в смт Теплик.

                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь