Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 06.05.2022 16:16
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

6 травня 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

Перед початком селищний голова представив поліцейських офіцерів громади та округи, за якими вони закріплені, привітав їх з початком трудової діяльності і побажав їм від усіх членів виконкому плідної праці, натхнення та успіхів в роботі.

Також з Днем матері привітали багатодітну матір-героїню, жительку с. Червона Долина та вручили їй квіти і цінний подарунок.

У засіданні взяли участь 15 із 16 членів виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування, на поховання та на ліквідацію наслідків пожежі.

Також під час засідання розглянуто питання про внесення змін до рішення 16 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 21.12.2021 р. №698 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2022рік» (02538000000) та про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Теплицької селищної ради «Теплицька міська лікарня» за 2021 рік. Присвоєно поштові адреси житловим будинкам в Теплицькій ТГ для подальшого оформлення документів на право власності, взято на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування.

Під час розгляду питання про надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою в с. Удич, членами виконкому вирішено розглянути дане питання після перевірки екологічної комісії та висновку екологічної інспекції.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь