Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплата податків - це наповнення місцевих бюджетів, підтримка ЗСУ і держави в цілому

Дата: 04.05.2022 17:40
Кількість переглядів: 1211

Фото без опису

Під час війни всі ми змушені пристосовуватися до нових реалій та працювати в складних умовах. Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Держава всіляко намагається підтримати не лише громадян, але й бізнес.

Зокрема, Верховна Рада раніше ухвалила закон, що передбачає спрощену систему оподаткування для великого бізнесу, скасування акцизів на пальне та зниження податку на додану вартість, звільнення підприємців у статусі ФОП від сплати єдиного соціального внеску тощо. На сьогодні, у зв’язку з запровадженням воєнного стану в Україні до платників податків, у тому числі фізичних осіб-підприємців, не застосовуються штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету.

Збройна агресія ворога негативно вплинула в цілому на розвиток бізнесу. Проте, все ж Вінниччину та нашу територіальну громаду оминули випробовування активними бойовими діями та окупацією території. Тож суб’єкти  господарювання мали змогу  відносно спокійно вести свою діяльність.

Більшість платників відповідально відноситься до виконання своїх обов’язків перед державою та громадою, розуміючи, що саме зараз, як ніколи, за рахунок своєчасної сплати податкових зобов’язань відбувається не лише захист територіальної цілісності нашої країни, а й забезпечується її фінансова стабільність. Проте, деякі платники все ж нехтують своїми обов’язками без поважних на те причин.

Крім обов’язку платника кожен має можливість продемонструвати не на словах, а справами, свій патріотизм та почуття любові до рідного краю. Більшість підприємців нашої громади активно включилися у волонтерську діяльність, допомагають товаром або фінансово. Щиро дякуємо кожному за добрі справи!

У цій війні, економіка не менш важливіша за кулі, адже це ефективний щит, який тримає оборону країни.

Нам, тим хто не перебуває в епіцентрі війни, потрібно боронити тил: займатися волонтерством, підтримувати армію, а головне – працювати!

Кожне збережене чи створене робоче місце, кожна транзакція, кожна заплачена за роботу гривня – це теж наша зброя!

Громада дякує нашим підприємцям, виробникам товарів та надавачам послуг, які відновили свою роботу! Усе, що може працювати – має працювати!

Тож просимо всіх платників Теплицької територіальної громади бути відповідальними та  своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки та збори до бюджетів усіх рівнів!

Вчасно сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь