Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 06.04.2022 19:06
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

 

1. Повна назва документа державного планування: «Детальний план території земельної ділянки площею 2,0000 га для будівництва комплексу зі зберігання зернових і бобових культур на території Теплицької селищної ради Теплицького району Вінницької області, за межами населеного пункту», розроблено відповідно до розпорядження голови Теплицької районної державної адміністрації від 18 травня 2020 року № 137 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території». В звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території земельної ділянки площею 2,0000 га для будівництва комплексу зі зберігання зернових і бобових культур на території Теплицької селищної ради Теплицького району Вінницької області, за межами населеного пункту, проведена оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території  на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:   Теплицька селищна рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається  з 7 квітня 2022 року та триває до 7 травня 2022 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості  надаються: у письмовому вигляді - особисто або через уповноваженого представника  із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника; у електронному вигляді;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  не плануються;

г)  орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Теплицька селищна рада: 23800, Вінницька обл., Гайсинський р-н, смт Теплик, вул. Незалежності, буд. 25, тел. 0974398214, E-Mail адреса: jkgteplyk@ukr.net. Відповідальна особа за організацію розгляду: Начальник відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради Пролєєв Володимир Миколайович.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Теплицька селищна рада: 23800, Вінницька обл., Гайсинський р-н, смт Теплик, вул. Незалежності, буд. 25, тел. 0974398214,  E-Mail адреса:  jkgteplyk@ukr.net. Відповідальна особа за організацію розгляду: Начальник відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради Пролєєв Володимир Миколайович. Строки подання зауважень та пропозицій: до 7 травня 2022 року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб – сайти: Міністерства екології та природних ресурсів України (menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації (www.vin.gov.ua) та Головне управління статистики у Вінницькій  області  (www.vn.ukrstat.gov.ua/).

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: - транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводились.

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ проєкту «Детальний план території земельної ділянки площею 2,0000 га для будівництва комплексу зі зберігання зернових і бобових культур на території Теплицької селищної ради Теплицького району Вінницької області, за межами населеного пункту»

Детадьний план території 1

Детадьний план території 2

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних