Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

Дата: 04.04.2022 11:15
Кількість переглядів: 609

??Головне управління Пенсійного фонду Вінниччини повідомляє, що громадяни, які після 24 лютого поточного року, які набули статусу внутрішньо переміщених осіб, можуть самостійно обрати спосіб виплати пенсії. Тобто, отримувати пенсію на рахунок в будь-якому уповноваженому банку, або через відділення поштового зв’язку.

????При цьому, заява про виплату пенсії (зміну способу виплати на рахунок в уповноваженому банку), може подаватися до органу Пенсійного фонду України як в електронній формі через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua з використанням засобів кваліфікованого електронного підпису, так і під час особистого відвідування Сервісного центру.

????Це унормовано постановою КМУ від 5 листопада 2014 року №637 «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» (зі змінами), де передбачено порядок виплати пенсії внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з території, на якій проводяться бойові дії та визначеної в переліку, затвердженому розпорядженням КМУ від 06.03.2022 року №204.

??Нагадуємо, що отримати консультації з пенсійних питань можна за телефонами контакт-центру ?? 0-800-219-108 (дзвінки безкоштовні), ????50-88-81, 50-88-82, 50-88-83.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь