Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 01.04.2022 16:28
Кількість переглядів: 1058

31 березня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

На засідання були запрошені начальник відділу соціального забезпечення та соціального захисту населення Теплицької селищної ради Олена Гуменюк, начальник відділу надання адміністративних послуг Теплицької селищної ради Світлана Кравченко та військовий комісар третього відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Валер’ян П’ятківський.

У відповідності до пункту 22 розділу VI “Прикінцеві та перехідні положення? Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» всі бюджетні питання вирішуються виконавчим комітетом селищної ради без погодження відповідною комісією ради.

На засіданні виконкому розглянули питання, які потребують термінового вирішення у цей складний для України час, це і бюджетні питання, і питання забезпечення переселенців та виплати компенсації тощо, зокрема:

- Про затвердження Програми захисту населення і територій Теплицької селищної ради у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2022-2024 роки;

- Про внесення змін до рішення 16 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 21.12.2021 р. №698 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2022рік» (02538000000);

- Про внесення змін до Комплексної оборонно-правоохоронної Програми Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії селищної ради 8 скликання від 05.02.2021 року №119;

- Про внесення змін до спеціального фонду бюджету;

- Про уповноваження відповідальних за прийняття заяв та видачу довідок;

- Про уповноваження відповідальних за видачу довідок.

- Про затвердження змін до фінансового плану на 2022 рік КНП Теплицької селищної ради «Теплицький ЦПМД».

Крім того були вирішені питання про надання матеріальної допомоги на лікування, на поховання та на ліквідацію наслідків пожежі.

Після розгляду всіх питань запрошені Олена Гуменюк та Світлана Кравченко надавали консультації та рекомендації по питаннях переселенців, виплат, компенсацій, оформлення документів тощо.

Також виступив Валер’ян П’ятківський, який наголосив про обов’язок всіх військовозобов’язаних осіб, в тому числі переселенців, з’явитися у військкомат. Якщо особа не з’явилась або не надала підтверджуючих документів про причину неявки, справа передаватиметься в прокуратуру.

   

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь