Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги фізичних осіб-громадян України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО)

Дата: 01.04.2022 10:05
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року №333 затверджено ПОРЯДОК компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг (далі - ПОРЯДОК).

Відповідно до ПОРЯДКУ фізичним особам-громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), надається компенсація витрат за тимчасове розміщення ВПО, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги ВПО для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Фото без описуВласникам жилих приміщень спільно із ВПО необхідно звернутись до старостатів або відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Теплицької селищної ради за адресою: смт Теплик, вул. Незалежності,7, каб.10 (ІІ поверх), для оформлення відповідних заяв.

При собі мати документи, що посвідчують особу (паспорт, свідоцтво про народження, ід.код, тощо), та пред'явити свій документ на право власності на жиле приміщення, в якому розміщуються ВПО (техпаспорт, домова книга, тощо).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь