Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українці, які у березні оплатять комунальні послуги, отримають знижку

Дата: 21.03.2022 14:23
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Попри те, що зараз триває війна, та оплату комунальних послуг ніхто не скасовував. Ба більше, їх треба сплачувати, щоб підтримувати економіку в країні. Це просять робити і Уряд і місцева влада. Українців всіляко заохочують до сплати рахунків і навіть пропонують знижку розміром у 25%.

Мова про комісію за переказ платежів

Мова про комісію, яка знімається за переказ платежів. Її можна буде сплатити із знижкою у 25%. Така акція наразі діє до кінця березня для всіх хто сплачує рахунки у відділенні Укрпошти. Станом на 19 березня в Україні працює майже 4000 відділень. Відкрилися практично всі відділення у містах, де немає активних бойових дій. Подекуди навіть відновили роботу мобільні поштові відділення, та працюють листоноші. Для всіх, хто виїхав із власного дому в інші області, можна сплатити комуналку на найближчому відділенні у регіоні в котрому ви оселилися. Або ж зробити переадресацію платежів до нової адреси, тоді кошти принесе листоноша. Але в такому випадку можуть бути затримки, бо наразі серед даної категорії спеціалістів спостерігається сильний брак кадрів.

За несплату комуналки жодних штрафів не нарахують

В Уряді вкотре наголосили, що ті в кого немає змоги оплатити платіжки, можуть не хвилюватися. Жодної пені, чи штрафів нараховувати не будуть. Так само, як і не будуть відключати від послуг. Вся сума за березень в такому випадку буде перенесена на квітень. Але бажано подавати хоча б показники. Всі хто закордоном також можуть це зробити, скористувавшись інструкцією, яку опублікував на своєму сайті Нафтогаз. Ба більше, з-за кордону можна й оплатити послуги. Потрібно мати Приват24, та доступ до Інтернету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь