«Ми у стані війни. Разом із тим, одне із головних наших озброєнь – це спокій, виваженість та твердість у прийнятті рішень!» - Сергій Борзов, голова Вінницької ОДА

Дата: 24.02.2022 12:15
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Сьогодні 24 лютого приблизно о 4:30 ранку РФ напала на низку міст України, тим самим розпочавши активні військові дії проти України. На сьогодні атаковано багато обєктів військової інфраструктури, в тому числі і на Вінниччині – три обєкти військових частин у Калинівці, Тульчині та Бохониках. На разі, там тривають відповідні рятувальні роботи. Указом Президента та рішенням Верховної Ради України в державі запроваджено військовий стан.

О 9:00 голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов спільно із головою обласної Ради Вячеславом Соколовим та Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим провели ескпрес-брифінг, аби донести до жителів міста й області найпершу й найактуальнішу інформацію.

«Найперше – БЕЗ ПАНІКИ! В області на сьогодні злагоджено працюють усі служби та відомства, що відповідають за життєдіяльність усіх сфер міста й області. Усюди на державних обєктах критичної інфраструктури, на спецобєктах та в органах влади посилено спецохорону. Транспорт, водозабезпечення, електроживлення працюють безперебійно. Так, можуть ставатися штатні локальні ситуації – але причиною тому є перевантаження транспортом вулиць. Ми стежимо за розвитком ситуації і вживаємо усіх заходів, аби упередити можливі атаки з боку ворога» - сказав на початку брифінгу Сергій Борзов.

Вінницький міський голова також доєднався до позиції голови облдержадміністрації щодо забезпечення громадського спокою в обласному центрі, та відсутності панічних настроїв. «Громадський транспорт Вінниці діє, все працює в нормальному режимі, там, де необхідно перевести певні підроділи в посилений режим – ми це вже зробили» - сказав Сергій Моргунов.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив, що усі органи виконавчої та представницької влади Вінниччині нині працюють злагоджено, постійно на зв`язку, готові вирішити усі критичні питання, що виникатимуть у населення.

Завершуючи брифінг голова облдержадміністрації Сергій Борзов зазначив, що керівники області й міста, працівники облдержадміністрації, облради та міськради переведені в режим «штабної» роботи у форматі «24/7». «Ми постійно на місці, на роботі, ми тут живемо і готові до будь-яких викликів, до вирішення усіх критичних питань населення Вінниччини» - сказав Сергій Борзов.

Закликаємо населення Вінницької області не піддаватись паніці, не вірити усім повідомленням, що нині активно розповсюджуються багатьма «телеграм-каналами», бути спокійними та не піддаватись паніці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних