Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вінницькій обласній Раді відзначили переможців конкурсу «Комфортні громади»

Дата: 23.02.2022 17:04
Кількість переглядів: 810

23 лютого у Вінницькій обласній Раді відзначили переможців конкурсу «Комфортні громади» й вручили дипломи представникам громад. У 2022 році співфінансування з обласного бюджету отримають 88 проєктів.

У заході взяли участь Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради, заступник голови обласної Ради Чаленко Дмитро Андрійович, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Здітовецький та керівництво територіальних громад Вінницької області. Теплицьку громаду представляв заступник селищного голови Борис Чечельницький.

Голова обласної Ради зазначив, що цьогоріч конкурс став масштабнішим, а самі проєкти – потужнішими.

У результаті переможцями конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» стали 88 проєктів. Найбільше – за напрямом «Сучасна громада», у якому до впровадження запропоновано 55 проєктів. За напрямами «Безпечна та доступна громада» – 19 проєктів; «Здоров’я жителів громади» – 8 проєктів; «Спроможна громада» – 6 проєктів.

– Загальна вартість проєктів, які будуть реалізовані у 2022 році, становить 104 млн. грн. З них фінансування з обласного бюджету – понад 34 млн грн, власний внесок громад – 58 млн. грн і внесок партнерів – 12 млн. грн, – зазначив заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко. – Я всіх вітаю, це потужний результат. Стратегія Вінниччини – це розвиток і комфорт наших громад. Тому ми маємо об’єднатися і робити все найкраще для людей, адже сила людей – це сила регіону й сила країни.

Серед переможців – Теплицька територіальна громада з проєктом «Модернізація світильників вуличного освітлення з використанням енергозберігаючих технологій в населених пунктах Теплицької територіальної громади». Загальна вартість даного проєкту - 1045 тис.грн., з яких 500 тис.грн. – це кошти Теплицької громади, 500 тис.грн. – кошти обласного бюджету, 45 тис.грн. – кошти фермерських господарств. Слід зазначити, що проєкт розроблений спільно з усіма старостинськими округами, та охоплює всі населені пункти Теплицької громади. Реалізація даного проєкту дасть можливість модернізувати вуличне освітлення, зробити його більш економним, також освітити важкодоступні місця населених пунктів громади (де фінансово важко прокласти нову лінію електропередач) та покращити інфраструктуру громади загалом.

     

       

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь