Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання селищної комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа

Дата: 11.02.2022 13:05
Кількість переглядів: 1375

Фото без опису

Відповідно до розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації №836 від 30.11.2021 року, бюджет Теплицької селищної територіальної громади отримав у 2021 році субвенцію із державного бюджету в сумі 738 379,70 грн. для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Відповідно до протоколу засідання обласної комісії з питань розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа №2, затверджений першим заступником Голови обласної державної адміністрації від 29.10.2021 року №01.01-18/1217, для отримання субвенції з державного бюджету до місцевого бюджету Теплицької селищної територіальної громади визначені 2 особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме: Ковпак (Салійчук) Ніна Вікторівна та Кислий Валентин Анатолійович.

10 лютого 2022 року Ковпак (Салійчук) Ніна Вікторівна, що отримала грошову компенсацію за належне їй житло, уклала договір купівлі-продажу, відповідно до якого придбала квартиру.

На засіданні селищної комісії 11.02.2022 року ухвалено рішення надати дозвіл на перерахування коштів із спеціального рахунку Ковпак (Салійчук) Ніни Вікторівни у сумі 434 341,00 грн. як оплати за договором купівлі-продажу квартири. Відтак, за рахунок субвенції з державного бюджету, особа з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування отримала можливість мати власне житло.

Сподіваємось, і надалі, за підтримки держави, всі діти, на долю яких випало чимало випробувань, отримають житло, та будуть впевненіше почувати себе і будувати плани на майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь