Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

9 лютого 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 10.02.2022 21:43
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису

9 лютого 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом заступника селищного голови Чечельницького Бориса Олександровича. 

Першим питанням засідання було надання матеріальної допомоги онкохворим жителям нашої громади. Із 29 поданих заяв, які переглянули члени лікарсько-консультативної комісії при КНП Теплицької селищної ради «Теплицький ЦПМД», задовольнили 9. Також було вирішено питання про надання матеріальної допомоги на поховання в сумі 14886 грн. та особі, що опинилася в складних життєвих обставинах 1000 грн.

Питання щодо адміністративного правопорушення громадянином ****** залишили без розгляду, так як члени виконавчого комітету не побачили у наданому протоколі складу правопорушення.

Надано дозвіл на корегування проєктно-кошторисної документації (частині кошторису) об'єкту "Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини та тротуару по вул. Незалежності в смт Теплик Вінницької області".

Також розглянули питання, що були винесені на засіданнях комісії з питань захисту дітей. Це позбавлення батьківських прав громадян, які не беруть участі в догляді, вихованні і утриманні своїх дітей, та взяття матері двох дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, під соціальний супровід.

Під час засідання було присвоєно поштові адреси житловим будинкам у населених пунктах нашої громади, надано дозволи на видалення зелених насаджень.

Фото без опису     Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь