Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Теплицькій селищній раді відбулось засідання робочої групи з питань легалізації трудових відносин та зайнятості населення

Дата: 08.02.2022 20:12
Кількість переглядів: 1249

Сьогодні, 08 лютого 2022 року, під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Теплицької селищної ради – керівника робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати на території Теплицької територіальної громади Бориса ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКОГО відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації трудових відносин та зайнятості населення на території Теплицької селищної ради. Ці питання були і залишаються одними із основних напрямків діяльності місцевих органів виконавчої влади.

На засіданні розглянуто лист фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області щодо заборгованості по Теплицькій територіальній громаді, яка обліковується станом на 01 січня 2022 року за платниками Теплицької ТГ до Пенсійного фонду по відшкодуванню пенсій, призначених на пільгових умовах, на загальну суму 279,0 тис.грн. та борг зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за даними головного управління ДПС у Вінницькій області на загальну суму 3944,7 тис. грн., що призводить до втрати страхового стажу.

За результатами засідання робоча група вирішила проводити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо необхідності дотримання ними норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників та направити відповідні звернення боржникам та у Теплицький відділ державної виконавчої служби у Гайсинському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь