Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 04.02.2022 14:30
Кількість переглядів: 1826

Фото без опису

Сьогодні, 04.02.22 року під головуванням заступника селищного голови  Бориса Чечельницького відбулося  позачергове засідання місцевої комісії ТЕБ та НС.

На засіданні комісії, яке відбулося в онлайн-режимі, розглянуто питання про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи та забезпечення контролю за їх дотриманням на території Теплицької ТГ.

Директор КНП «Теплицький ЦПМСД» Шевчук Г.В. проінформувала  про різке зростання кількості хворих за останній тиждень та стан ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 на території громади.

Вербовата Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради, яка проінформувала про стан захворюваності серед учнів та вчителів у закладах освіти громади та запропонувала продовжити дистанційну форму навчання у закладах освіти, крім того, у зв’язку із зростанням захворюваності серед працівників закладів дошкільної освіти призупинити там освітній процес.

За результатами інформації членів комісії прийнято відповідні рішення, зокрема:

1. Інформації:  заступника селищного голови Чечельницького Б.О., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Вербоватої Н.А., директора КНП «Теплицький ЦПМСД» Шевчук Г.В взяти до відома.

2. Керівникам закладів загальної середньої та позашкільної освіти продовжити дистанційну форму здобуття освіти до 18.02.2022 р.; керівникам закладів дошкільної освіти  призупинити освітній процес до 18.02.2022 р.

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради (Вербовата Н.А.) тримати на контролі стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 в закладах освіти.

Протокол комісії №4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь