Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування

Дата: 03.02.2022 17:44
Кількість переглядів: 1451

До уваги пасажирських перевізників!!!

Теплицька селищна рада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Теплицької територіальної громади, який буде проводитися 03 березня 2022 року о 10 год. 00 хв. за адресою: смт Теплик, вул. Незалежності, 25, зала засідань Теплицької селищної ради  (2-й поверх).

Прийом документів на конкурс та отримання інформації проводиться за адресою: смт Теплик, вул. Незалежності, 25, відділ житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради, телефон для довідок 0974398214 (режим роботи – 8 год. 00 хв. – 17 год. 15 хв. по понеділках-четвергах, 8 год. 00 хв. – 16 год. 00 хв. – по п’ятницях).

Кінцевий термін подання документів - 17 лютого  2022 року включно.

Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника), повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, розпорядження селищного голови від 14.07.2021 року №70 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що невиходять за межі території Теплицької  ТГ».

Об`єкти конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Теплицької ТГ  Гайсинського району Вінницької  області.

Умови  проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Теплицької територіальної громади розроблено відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року №176, Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 (далі – Порядок проведення конкурсу), Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв`язку України від 12 квітня 2007 року №285, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 травня 2007 року за №499/13766 і визначають умови перевезень пасажирів, які повинні виконувати автомобільні перевізники, визначені переможцями на відповідному об`єкті конкурсу.

До участі в конкурсі допускаються автомобільні перевізники, які відповідають вимогам ст. 44-46 Закону України «Про автомобільний транспорт».  

Перелік документів для участі у конкурсі визначений статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та пунктом 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081.

Для участі в конкурсі перевізник-претендент подає окремо на кожний об'єкт конкурсу документи у двох закритих конвертах (пакетах) з позначками на кожному конверті «№1» та «№2» відповідно, із зазначенням дати конкурсу та назви перевізника-претендента, який подає документи для участі у конкурсі:

1) помістити у конверт з позначкою №1 документи для участі у конкурсі, визначені статтею 46 Закону, за формою згідно з додатками 2-4 до Порядку, а саме:

- відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватись на автобусному маршруті, із зазначенням підстав для їх використання перевізником;

- відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

- інформацію довільної форми про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилася плата за участь у конкурсі у зв'язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні селищної ради про проведення конкурсу, розміщеному у _____  (назва та номер друкованого видання);

- анкету до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів;

- копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал;

- копії сертифікатів відповідності та екологічності автобуса з додатками, в яких зазначені основні показники та візуальна інформація, що характеризує транспортний засіб, на який видано сертифікат або транспортний засіб що підпадає під сферу дії сертифікату, виданого на партію (серію) автобусів з такими характеристиками, виданих уповноваженим Міністерством інфраструктури України (далі – Міністерство) органом із сертифікації (перелік уповноважених органів сертифікації транспортних засобів, наведено на офіційному веб-сайті Міністерства в розділі «Діяльність» - «Виконання Женевської Угоди 1958 року»);

2) помістити у конверт з позначкою «№ 2»:

- відповідно до статті 46 Закону, заяву претендента на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, встановленого згідно з додатком 1 до Порядку зразка, із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент;

- з метою вірного нарахування балів за автобуси за системою оцінки пропозицій автомобільних перевізників-претендентів під час проведення конкурсу та подальшого визначення предмету договорів про перевезення пасажирів пропонується разом з документами для участі у конкурсі подавати перелік автобусів, які будуть використовуватися на об’єкті конкурсу, із зазначенням державного реєстраційного номеру транспортного засобу, статусу автобусу (основний, резервний), номеру маршруту (рейсу), на якому працюватиме відповідний автобус.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи та зазначена в них інформація, що подані автомобільними перевізниками-претендентами для участі у конкурсі, повинні бути достовірними станом на дату подання таких документів на конкурс і на дату проведення самого конкурсу.

Перевірку поданих документів на відповідність обов’язковим і додатковим умовам конкурсу та наявність усіх документів проводить Організатор.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Необхідну інформацію про об’єкт конкурсу можна одержати за телефоном 0974398214, або електронною поштою (jkgteplyk@ukr.net).

Зразки (бланки) документів для участі у конкурсі:

Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

Відомості про автобуси, які будуть використовуватись на автобусному  маршруті

Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту

Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів

!!! Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника), повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

     Запрошуємо усіх охочих перевізників-претендентів взяти участь у конкурсі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь