Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 21.01.2022 20:56
Кількість переглядів: 944

21 січня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Теплицької селищної ради Чечельницького Бориса Олександровича. У засіданні взяли участь 11 членів виконавчого комітету та запрошені.

Першим питанням засідання було надання матеріальної допомоги хворим, відповідно до Програми соціальної підтримки жителів Теплицької територіальної громади на 2022-2024 роки. Всього поступило 29 заяв від онкохворих, 1 заява на лікування розсіяного склерозу, 1 заява на гемодіаліз, 3 заяви на лікування важкохворих дітей, 3 заяви від учасників бойових дій. Багато заяв було також від хворих на інші соматичні захворювання, але згідно змін у Програмі, де пункт про надання матеріальної допомоги на інші важкі соматичні захворювання скасовано, рішенням виконкому було відмовлено у наданні допомоги. Також виникли питання у членів виконкому до довідок про онкологічні захворювання, тому запрошена на засідання виконкому директор КНП «Теплицький центр первинної медичної допомоги» Галина Шевчук погодилася переглянути всі надані медичні довідки, після цього члени виконкому повернуться до питання онкохворих.

Потім розглянули питання про надання матеріальної допомоги 5 призовникам, 3 контрактникам, 10 громадянам на поховання своїх рідних та 1 допомога при пожежі.

На засіданні виконкому вирішено питання про покладення обов’язків на новопризначених старост старостинських округів:

- із вчинення нотаріальних дій;           

- із проведення державної реєстрації актів цивільного стану;

- з вчинення дій щодо ведення військового обліку;

- з вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку;

- за здійснення реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання перебування фізичних осіб та надання доступу до Реєстру територіальної громади;

- складати протоколи про адміністративні правопорушення;

- на складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім`ї для призначення (відновлення) державної соціальної допомоги / соціальних виплат.

За клопотанням Теплицького сектору філії Державної установи «Центрпробації у Вінницькій області» затверджено перелік об`єктів, на яких порушники відбуватимуть громадські та суспільно-корисні роботи у 2022 році та види цих робіт. Також внесено зміни до Порядку відшкодування витрат за рахунок коштів місцевого бюджету підприємству автомобільного транспорту за пільговий проїзд окремих категорій громадян Теплицької територіальної громади, затверджений рішенням виконавчого комітету Теплицької селищної ради 8 скликання від 04.02.2021 року №24.

Затверджено види громадських робіт в Теплицькій територіальній громаді у 2022 році, які мають тимчасовий характер і надають можливість тимчасового працевлаштування безробітних на роботи, що не потребують додаткової спеціальної, освітньої та кваліфікаційної підготовки.

Надано дозвіл на замовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію приміщення ЦНАПу.

Під час засідання було присвоєно поштові адреси житловим будинкам та нежитловим спорудам у населених пунктах нашої громади, надано дозволи на видалення зелених насаджень та погоджено встановлення знаку заборони руху автомобільного транспорту на пішохідній зоні по вул. Незалежності в смт Теплик.

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь